Tuesday, November 2, 2010

Pasta with Creamy Pumpkin Sauce

Continuing with my pumpkin theme, I found a pasta recipe that reminded me of a simple pumpkin soup I adore.  I love recipes that used canned pumpkin puree, and I adapted this one to taste more like the soup, just over pasta.  Enjoy!Pasta with Creamy Pumpkin Sauce 
(adapted from a recipe from Circle B Kitchen)

1 pound campanelle or penne pasta
2 tablespoons extra-virgin olive oil
3 shallots, finely chopped
3 cloves garlic, grated
1 1/2 cups chicken broth
One 15-ounce can pure pumpkin puree
1/4 cup heavy cream
2 to 3 oz goat cheese
1 tsp salt
½ tsp fresh cracked pepper (or 1/4 tsp crushed red pepper)
½ teaspoon ground cinnamon
¼ teaspoon nutmeg
1/2 to 1 teaspoon cumin (add to your taste)
1 teaspoon of dried rubbed sage
Grated parmigiano-reggiano cheese

Bring a large pot of water to a boil and add 2 to 3 tablespoons of salt. Add the pasta and cook until al dente.  Drain.

Meanwhile, in a medium skillet, heat the olive oil over medium heat. Add the shallots, crushed red pepper (if using), and garlic and cook until softened, about 5 minutes. Stir in the broth, pumpkin, salt, pepper and cream. Add the cinnamon, nutmeg, and cumin and whisk in the goat cheese and sage. Lower the heat and simmer until thickened, about 5 minutes. Taste for seasoning and adjust if necessary. Can add a little of the Parmesan cheese here if you like.

Toss the pasta with the sauce, cover and let sit off the heat for 5 minutes or so. Place in a serving bowl and top with a good dusting of the Parmesan cheese and a little more sage. Serve with additional Parmesan cheese at the table.

**On a side note, you could easily add chicken or sage sausage to this recipe if you aren't up for pasta without meat.

**Second Day Recipe....
I wanted to do something a little different with the leftovers, so I made a frittata.

2 cups leftover Pasta with Pumpkin Sauce
6 to 8 ounces sage sausage, cooked
2 large eggs
1/4 cup milk
any extra cheese you want to add

Combine all ingredients in a bowl.  Heat some olive oil in a 10-inch skillet.  Add pasta and egg mixture and spread evenly and press down in the pan.  Cook for 8 minutes, or until golden brown.  Carefully invert onto a  plate, add a little more oil to the pan, and slide mixture back into skillet and cook the other side for 6 to 8 minutes. Turn out onto serving platter and cut into wedges and serve warm.

1 comments:

Unknown said...

Hiện tại trong các văn phòng làm việc của các công ty văn phòng doanh nghiệp luôn sử dụng cách thiết kế văn phòng theo xu hướng không gian hài hòa giữa thiên nhiên cho nên việc lựa chọn những mẫu bàn làm việc giá rẻ tphcm sao cho phù hợp với không gian văn phòng làm việc của văn phòng. Cùng chúng tôi điểm qua những xu hướng thiết kế văn phòng theo tiêu chuẩn phong thủy:
1.Không gian mở và mang tính tương tác Những không gian được thiết kế cho cá nhân đã được thay bằng những không gian mở thông thoáng. Các khu vực có thiết kế mở sẽ được bố trí với không gian rộng hơn trong khi đó những không gian nhỏ hẹp sẽ dành cho những công năng phòng cần cho sự bảo mật như phòng họp, phòng lưu trữ dữ liệu,… nên các loại bàn văn phòng hòa phát nên được thiết kế và bài trí sao cho hợp lí không chiếm quá nhiều diện tích của văn phòng làm việc.
2. Nhờ vào sự phát triển của công nghệ các thiết bị thông minh như điện thoại cảm ứng, máy tính bảng, notebook,… giúp cho công việc của nhân viên không còn bị cố định vào một vị trí. Một thiết kế văn phòng linh động sẽ có những cách bài trí bàn ghế phù hợp để nhân viên có thể làm việc ở bất kì vị trí nào mà họ cảm thấy thuận tiện.
Trên đây là 2 xu hướng chủ yếu của việc thiết kế văn phòng làm việc cho nên khi lựa chọn nhũng sản phẩm nội thất văn phòng như bàn, tủ ghế văn phòng cần cân nhắc chọn đúng mẫu sản phẩm đúng mục đích nhu cầu sử dụng.

Post a Comment

 

©2009 Epicuriosities | by TNB